BARKASTELLET

Vi ’shaker’ markedet med frisklavede cocktails, der er mikset med lige dele viden og passion, af professionelle bartendere. Fra bottled cocktails til komplette festløsninger.

BARKASTELLET
– never half empty

Barkastellet anno 2020, er født i et historisk slagtehus i Kødbyen i København. Bag Barkastellet står Madkastellet, en sværvægter inden for event- og selskabscatering, restauranter og kantiner. Barkastellet er skabt med en passion for kvalitetscocktails. 

Vi vil ’shake’ markedet med frisklavede cocktails, der er mikset med lige dele viden og passion, af professionelle bartendere*. Al personale er uddannet af vores barbestyrer Pernille Florio, der igennem 25 år har præget den danske barscene på nogle af Københavns in-steder og som forfatter af cocktailbøger. 

Uanset hvilken rolle cocktailen skal spille, har vi løsningen: Frisklavede bottled cocktails, ’tapselv’ fra vores eksklusive drinkvæg, en klassisk cocktailbar med professionelle bartenders og stilede temafester. Eller lad os designe noget helt unikt, der passer, til netop dit koncept.

Skal der serveres andet og mere end våde varer?
Sammen med Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant, dækker vi op med alt fra hjemmelavede snacks, finger food og cup food til BBQ, gourmethotdogs og havets fristelser serveret af kokke. 

*Med undtagelse af cocktails og drinks ’on tap’ til drinkvæggen, der er i fustager fra Mikropolis